Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Τρέξτε … Μπανανιστές ...


Πέστε ολοι με τα μούτρα στο ΤΖΟΓΟ !!!



19.000.000  €ουρος  στο   Τζόκερ !!!

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά δεκατέσσερα διαδοχικά τζακπότ μετράει ήδη το Τζόκερ του ΟΠΑΠ.
Στην επόμενη κλήρωση του παιχνιδιού την ερχόμενη Πέμπτη, οι νικητές θα μοιραστούν τουλάχιστον 19 εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία του παιχνιδιού.
Στη πρώτη κατηγορία (5+1) έχει να βρεθεί νικητής από τις 25 Φεβρουαρίου, όταν ένας τυχερός κέρδισε 5 εκατ. ευρώ. Έκτοτε, σε όλες οι κληρώσεις δεν υπήρξε δελτίο που να περιλαμβάνει και τους έξι αριθμούς που κληρώθηκαν.
Τα 19 εκατ. ευρώ που ήδη έχουν συγκεντρωθεί –ποσό που αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο– έχουν προσελκύσει μεγάλο αριθμό υποψήφιων... τυχερών στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Θα περίμενε πάντως κανείς λόγω του μεγάλου ποσού να έχει καταγραφεί και ρεκόρ στηλών, αλλά κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει ακόμη. Στην κλήρωση της Κυριακής «παίχτηκαν» περί τα 31,2 εκατ. στήλες, με το ρεκόρ του παιχνιδιού να είναι 100 εκατ. στήλες.
«Η κίνηση στα πρακτορεία είναι ελαφρώς ενισχυμένη αλλά δεν θυμίζει παλιές εποχές. Η κρίση και η αύξηση της τιμής ανά στήλη για το παιχνίδι έχουν παίξει το ρόλο τους και τα ποσά που παίζονται είναι μικρότερα, ωστόσο σίγουρα το ενδιαφέρον για το παιχνίδι έχει τονωθεί σημαντικά», αναφέρει ο Βασίλης Κοντώσης, πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματικών Πρακτόρων ΟΠΑΠ.
Όπως προκύπτει, μέρος του ποσού που συγκεντρώθηκε μέχρι σήμερα πριμοδοτήθηκε και από τα αδιάθετα του Οργανισμού (συνήθης πρακτική που εφαρμόζεται σε εορταστικές περιόδους), στις τελευταίες κληρώσεις όμως οι εισροές προέρχονται από τους παίκτες.
Τα περισσότερα χρήματα που έχει κληρώσει το Τζόκερ μέχρι σήμερα είναι 14 εκατ. ευρώ που μοιράστηκαν σε τρεις τυχερούς στις 24 Δεκεμβρίου του 2006 ενώ στις 22 Νοεμβρίου 1998 ακόμη δύο παίκτες μοιράστηκαν 13,8 εκατ. ευρώ.....

Viva  Banana...listes !!!
 
Apo capital

Δεν υπάρχουν σχόλια: